Fakültemiz Öğretim Üyemizin "Birey, Toplum ve Din" Başlıklı Kitabı Çıkmıştır

Fakültemiz

Fakültemiz Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Gencer, Çamlıca Yayınları tarafından yayımlanan "Birey, Toplum ve Din" isimli kitabın editörlüğünü ve iki bölümün de yazarlığını yapmıştır. “Birey, Toplum ve Din” kitabında; filojeni ve ontojeni bağlamında din, uyku felci ile ilgili inançlar, tasavvufi yaşantıda farklı bilinç durumları ve mistik deneyimler, manevi danışmanlıkta iç huzur modeli, çocuklarda inanç ve ahlak gelişimi, umre ibadeti-ruh sağlığı ilişkisi, narsisizm-dindarlık ilişkisi, değer yönelimleri-kişilik ilişkisi, sosyal medya fenomenlerinin tesettür algısına etkisi, israf ve dini normatif niyet ilişkisi, koronavirüs korkusu-dini yönelim konuları yer almaktadır.

Öğretim üyemizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.