Çocuk Edebiyatı Dersi Kapsamında Yapılan Hikaye Yarışması Sonuçlanmıştır

Fakültemiz Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyesi Yeliz Bolat danışmanlığında yürütülen Çocuk Edebiyatı dersi kapsamında yapılan hikaye  yarışması sonuçlanmıştır. Yarışmanın jürisinde Dr. Öğr. Üyesi Yeliz Bolat, Doç. Dr. Ayhan Babaroğlu, Dr. Öğr. Üyesi Nisa Gökden Kaya ve Dr. Esra Işık görev almış olup, Arzu Yaltagil tarafından yazılan "Kitap Hastanesi" adlı eser birinciliğe seçilmiştir. Yarışmada "Zaman Makinesi" adlı eseri ile Hilal Akyüz ikinci, "Arılar Yıldızlarla Konuşur mu?" adlı eseri ile Tuba Camcı üçüncü olmaya hak kazanmıştır.

Yarışmada birinci olan Kitap Hastanesi adlı eser çocuk kitapları yayınlayan bir yayınevi tarafından basılacaktır. Öğrencimiz Arzu Yaltagil'i ve Dr. Öğr. Üyesi Yeliz Bolat'ı kutlarız.

Instagram Twitter Facebook Youtube