“Sağlık Yönetiminde Kariyer Hedefleri” konulu Webinar-I gerçekleştirildi.

“Sağlık Yönetiminde Kariyer Hedefleri” konulu Webinar-I Sağlık İdarecileri Dernekler Federasyonu (SİDEF) ve İç Anadolu Sağlık İdarecileri Derneği (İÇSAD) işbirliği ile 05.06.2020 tarihinde saat 20:30’da canlı olarak gerçekleştirilmiştir. Webinar Biruni Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Bilal AK moderatörlüğünde, Fakültemiz Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı ve İÇSAD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ali ÜNAL ve Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi İşletme Müdürü Mehmet KARAKUŞ’un katılımlarıyla yapılmıştır. Webinar içeriğinde sağlık yönetimi bölümü öğrencilerinin kariyerlerini nasıl planlaması gerektiği, sağlık yönetimi bölümünün geleceği gibi konulardan bahsedilmiştir.