Hitit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu’nda Meslek Tanıtım Eğitim Seminerleri Düzenlendi (9 Ocak 2018)

08. 01. 2018 ve 09. 01. 2018 tarihlerinde Hitit Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Konferans salonunda  "Meslek Tanıtım Eğitim Seminerleri " düzenlenmiştir. Tanıtım Seminerlerinde  Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Bahçelievler Mesleki ve Teknik Anadolu  Lisesi öğrencilerine ‘’Sağlık Bilimleri Fakültesi/ Sağlık Yüksekokulu bünyesinde bulunan programlar ve bölümler hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilendirmeler Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Remziye Cici, Çocuk Gelişimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Serpil Pekdoğan, Beslenme ve Diyetetik Bölümü Araştırma Görevlisi Yağmur Kaya tarafından yapılmıştır.